cof

Dječji uspon 22.04.2019.

Posted on Posted in Istaknute vijesti, Izleti, Putopisi

Hpd Sniježnica je i ove godine na Uskrsni ponedjeljak 22.04.2019. u suradnji sa HGSS-om organizirala uspon za najmlađe planinare i njihove roditelje.

Jutarnje okupljanja na štreki u Mihanićima započelo je razvrstavanjem djece  u dvije grupe (mlađi i stariji) a roditelji su se uz pomoć Zorana i kombija HGSS-a  organizirali za prijevoz nazad. Uslijedio je uvodni pozdrav i čestitka za Uskrs.  Nakon pozdrava  dvije “male” kolone su krenule uzbrdo prema Kuni. Prvo je uslijedio dio uspona kroz dubovu šumu, uz mahovinom prekrivene međe a potom se izišlo na otvoreniji dio staze sa koje je pucao pogled na Konavosko polje.

Volonteri Hpd Sniježnice i pripadnici HGSS stanice Dubrovnik su skupa sa roditeljima malih planinara pazili da sve bude pod kontrolom.

Dolaskom na livadu svi su se počastili raznim sokićima i keksićima a nakon okrijepe uslijedile su igre na livadi. Tražila su se čokoladna jaja, potezao se konop, trčalo u vrećama i još mnogo toga veseloga pod budnim okom naše Ivane koja je i idejni začetnik dječjih uspona. Mala naoblaka koja je svako malo zaklanjala sunce dobro je došla pa djeci nije bilo prevruće. Sudjelovalo oko 130 sudionika od toga 70-tak djece.

Hvala svim sudionicima i volonterima koji su pomogli u realizaciji ovog uspona, bravo svi!  Vidimo se i dogodine!

Nema nas đe ne dođemo!  🙂

Sretan Uskrs!

 

 

 

 

58379677_2244472205643988_2384346756457431040_o

 

cof
cof
cof
cof
cof
cof

 

cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof

 

cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof
cof